Vitorlás bérlés és Hajóbérlés

hajóbérlésVitorlás bérlés, hajóbérlés a magyar tengeren, Balatonfüreden

Hajóbérlés és vitorlás bérlés. Cégünk több éve tevékenykedik a hajózás területén. Balatonfüreden találhat meg minket, ahol a Balatonfüredi Marina ( kemping )  kikötőjében várjuk minden kedves vendégünket a magas színvonalon felszerelt vitorlásainkkal. 

Hajóbérlés  szolgáltatásunk iránt egyre többen érdeklődnek. Vendégeink a Charter-flotta 24 lábas hajójától kezdve egészen 37 lábas luxus jachtokig bezárólag választhatnak. Nem probléma, ha nem rendelkezik vitorlásvezetői jogosítvánnyal, hiszen kapitánnyal együtt is igénybe veheti a szolgáltatást. hajóbérlés esetén hajóátvétel reggel 8-tol van lehetősége hajó leadásara 19 óráig van lehetőség. Lényeges szempont a biztonsági követelményeknek való megfelelés is, éppen ezért vitorlásainkon rendelkezésre állnak mentőmellények is a szükséges mennyiségben.

A vitorlás bérlés balatoni lehetősége iránt sok külföldi vendég is érdeklődik, hiszen nagyszerű színvonalú hajókkal rendelkezünk, melyek kényelmesen, felső kategóriásan használhatóak.

Vitorlás bérlés esetén a következő vitorlás típusokkal várjuk: 50 láb hosszú Róza hajó rendezvények számára, Balaton 295, Füke 37, CNSO 8.2-es modell. Kikötőnkben ingyenes alapszolgáltatások is biztosítottak. A vitorlás bérlés a Balatonon nem csak kikapcsolódás esetén egy nagyszerű lehetőség, hanem egy céges tréning kiváló helyszíne is lehet. Nyáron népszerűek a naplementét megtekintő kirándulások is.

Ünnepek megtartásához is kiváló alkalom lehet a hajóbérlés. Horgászáshoz vagy éppen a vitorlás verseny idejére is nagyszerű lehetőséget kínál vállalkozásunk. Hajóvezetőink tudása és tapasztalata lehetővé teszi minden vendégünk számára, hogy a legjobb élményben legyen része. Balatonfüred az Északi-part egyik központi helye nyáron. Így ha innen szeretné bejárni vitorlással a magyar tengert, akkor nálunk megtalálja a számításait.

Válasszon vitorlást itt

Vitorlás bérlés báziskikötő Balatonfüreden