Vitorlás kölcsönzés a Balatonon, a megfizethető élmény

vitorlázás Balaton

Vitorlás kölcsönzés Balatonfüreden 

Magyarország turisztikai vonzerejének egyik összetevője a relatív alacsony áron elérhető minőségi szolgáltatások köre, amely a csodálatos természeti környezetre, és a jó infrastruktúrára épül. A Balaton, mint turisztikai célpont ezeknek a feltételeknek messzemenően eleget tesz. Nem csoda tehát, hogy mind a belföldi, mind e külföldi turisták első számú, kiemelt célpontja.

A Balaton a rengeteg változatos program, látnivaló, és gasztronómiai élmény mellett elsősorban a vízfelülettel. A hajózás lehetőségével csábít, így a vitorlás kölcsönzés egy virágzó ágazatnak számít a térségben. Áprilistól novemberig lehet hajózni, és ez a nyolc hónap változatos programokkal, útvonalakkal, és számtalan kiegészítő lehetőséggel kecsegteti a vitorlázásra, hajózásra vágyó vendégeket. Ahogy a szállóige tartja, hajózni muszáj, élni nem, és aligha van olyan ember, aki életében legalább egyszer ne szeretné kipróbálni ezt a csodálatos élményt. Persze nem vagyunk egyformák, ahogyan anyagi lehetőségeink sem azok. De a vitorlás kölcsönzés a Balatonon mindenki számára megfizethető, elérhető, még akkor is, ha egyáltalán nem értünk a hajózáshoz.

Hajót bérelhetünk már alig tizenötezer forintos ártól, és ha csak a látványt, a hajó ringását, a napfényt szeretnénk élvezni. Kapitányt is kérhetünk a hajóhoz, hogy teljesen gondtalanul élvezhessük a hajókázást. A vitorlás kölcsönzés tehát egy olyan élmény, amit mindenképpen érdemes kipróbálnunk. Ha a Balatonon nyaralunk, hisz egy életre elég szép emlékkel térhetünk majd haza. Ugyanakkor nem terheli meg a zsebünket sem különösebben.

Elérhetőségeink