Vitorlás bérlés kapitánnyal

  • vitorlás bérlés kapitánnyalVitorlás bérlés  kapitánnyal a Balatonon!

Nem mindenkinek van vitorlás vezetői engedélye, és ha van is, akkor nem biztos, hogy rendelkezik elég tapasztalattal ahhoz, hogy egy vitorlást elvezessen. Ebben az esetben érdemes elgondolkodni a vitorlás bérlés kapitánnyal lehetőségén. A bérléshez igény szerint hajóvezető is kérhető, így lesz igazán élvezhető a vízen eltöltött idő.

A vitorlás bérlés Balatonfüred városában nagyon népszerű lett, főleg a nyári időszakban, amikor igazán kellemes a Balaton vize. A Balaton vitorlás bérlés akár szakképzett, válogatott csapat kíséretében is lehetséges. Így maximálisan biztonságban érezhetjük magunkat.

A segítőknek köszönhetően akár még kisebb, nagyobb hajózási fortélyokat is el lehet sajátítani. A vitorlás bérlés Balatonfüreden csak azzal az alapfeltétellel hajtható végre, ha legalább egy személy rendelkezik érvényes hajóvezetői engedéllyel, és a hajót csak ez a személy vezetheti.

Ha bizonytalanok vagyunk magunkban, és úgy érezzük, hogy nem tudnánk biztonságosan elvezetni a vitorlást, akkor mindenképpen hajókapitánnyal együtt vágjunk bele a vitorlás bérlésébe. Attól még, hogy a hajón professzionális személyzet tartózkodik, természetesen oda megyünk, ahová mi szeretnénk.

Tervezzük meg előre azt is, hogy milyen útvonalon szeretnénk haladni. Az alapvető vitorlázási alapismereteket is el lehet sajátítani a Balaton vitorlás bérlése során. A hajóvezető további hasznos információkkal lát el. A vitorlás bérlés Budapest városában is elérhető szolgáltatás. Akár több napra is ki lehet bérelni a hajókat, ebben az esetben kérjünk egyedi árajánlatot.

A sétavitorlázás ára függ a  túra időtartamtól és a hajó típusától.

Válasszon vitorlást itt