Vitorlás bérlés báziskikötő Balatonfüreden

Vitorlás bérlés báziskikötő BalatonfüredenVitorlás bérlés báziskikötő Balatonfüreden

Vitorlás bérlés báziskikötő  Balatonfüreden a magyar tenger, látványa szinte elképzelhetetlen lenne a türkizkék vízfelszínen úszó vitorlások nélkül. Ha szeretne vitorlázni a Balatonon, akkor mindenképpen minket válasszon.

Balatonfüreden találhat ránk a hangulatos Tagore sétányon. Sokakat érdekel a vitorlás bérlési lehetőség, melyet mi most lehetővé teszünk az Ön számára is. Nagyon egyszerűen eljuthat a kikötőnkbe, amelynek közelében biztonságos helyen parkolhatja le gépkocsiját. Vitorlásaink a Balatoni hajózási Zrt. kikötőjéből indulnak.

A közelben megismerkedhet a vitorlázás múltjával, hiszen egy ezt bemutató múzeumot is meglátogathat. Ha pedig kiszívta az erejét a vízen töltött pár óra, akkor a Vitorlás étteremben megkóstolhatja a helyi specialitásokat. Ha a vitorlás bérlés mellett érdeklik a balatonfüredi programok is, akkor belevetheti magát az éjszakai életbe. Nagyon sok bár, étterem és kávézó közül lehet választani, melyeknek a teraszán nyáron mindig pezseg az élet.

A vitorlás bérlést kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt lehet igénybe venni, melyeket a kikötő biztosít: mágneskártya, ingyenesen lehet csatlakozni az elektromos és az ivóvíz hálózathoz, díjmentesen biztosított WIFI áll rendelkezésre, zuhanyzási és Wc lehetőség is fizetés nélkül áll a vendégek szolgálatára. Esetleges egyéb szolgáltatások igénybevételéért más kikötőkben díjakat számíthatnak fel, melyre a vitorlás bérlés előtt figyelni kell a költségek kalkulálásakor. A R yacht-tól történt bérlés esetén még számos kikötőben, pontosan 11-ben, lehet igénybe venni a már említett szolgáltatásokat ingyenesen. A balatonfüredi programok között egyre nagyobb terepet kap a vitorlázás, melyet egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia! Születésnap vagy legénybúcsú méltó megünneplésének helyszíne lehet egy vitorlás fedélzete.
vissza a kezdőoldalra