Élmény egy életre, a balatoni horgászat

images

Balatoni horgászat 

A magyar tengerként is emlegetett Balaton sokunk kedvenc célpontja, főleg a nyári szezonban. Ez a hatalmas, ízig-vérig magyar tó számos szépséget, meglepetést, rejtett kincset tartogat mindenki számára, az év minden időszakában. A balatoni horgászat egyike a tó vonzerejét adó számos tényezőnek. Hisz amióta a sporthorgászat tömegsporttá vált, a Balaton vize a horgászok valóságos paradicsomává vált.

A nagy, nyílt vízfelület lehetővé teszi a hajóról horgászást, ugyanakkor a számtalan rejtett zug, nádasok és kis öblök az elvonulást, a magányos időtöltést előnyben részesítők számára ideális körülményeket nyújtanak. A balatoni horgászat egy egyedülálló, soha meg nem ismétlődő élmény. Hisz sehol az országban nincs ilyen csodálatos környezet, a halfajták gazdagsága pedig minden kényes igényt kielégít, hiszen ötven féle hal várja, hogy horogra akadjon. Ha tehát kicsit pihenni, kikapcsolódni szeretnénk, ugyanakkor a halat sem vetjük meg a balatoni horgászat egy nagyon jó választás lehet szabadidőnk eltöltésére. Annak függvényében, hogy mennyi időt szánunk rá, vásárolhatunk napi, heti vagy akár egész éves horgászatra feljogosító jegyet. És a szabályokat betartva nagyszerű sport és szabadidő élményben lesz részünk

. Ha ismerősünk, barátunk vagy családtagjaink is szeretik a vízparti meditációt, a balatoni horgászat lehetőségét ajándékozhatjuk nekik is, egy alig pár ezer forintos befektetéssel. Teljes életre szóló élményben részesítve őket. A Balaton persze mindenkit visszavár, és aki egyszer járt a partján. Az mindig szeretne visszatérni a szívnek oly kedves magyar tenger partjára.

Információ