Egyéb

You are here:

Életre szóló élmény? Vitorlás bérlés Balatonfüreden!

setavitorlazas.hu180420

Természetes, hogy az emberek szeretik a különleges, nem mindennapi programokat, hiszen ezek gondoskodnak azokról az emlékekről, amikről később még az unokáknak is beszámolnak idősebb korukban. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, ráadásul rajong a vízi világért, itt az alkalom, hogy a vitorlás bérlés mellett döntsön! A balatonfüredi vitorlás bérlés lehetőségével barátainak és családtagjainak olyan…

Hajóbérlés Balaton déli partján! Minőség a Hajózásban R-YACHT

Hajóbérlés a Balaton déli partján

 

Hajóbérlés Balaton! Siófok és Balatonföldváron 

Hajóbérlés Balaton déli partján is már elérhető. Legyen szó családi vitorlázás, vagy céges vitorlás bérlés nálunk erre is van lehetőség. Siófok a Balaton fővárosa számos program elérhető, főleg a fiatalok körében leánybúcsú vagy legénybúcsú ünneplésére. Csapatépítésre is van lehetőség ha kipróbálná cégét,vállalatát egy vitorlás versenyen, felosztjuk a csapatot több vitorlásra és így összemérhetik vitorlázó tudásukat. Siófok kikötője könnyen megközelíthető, pár lépésre van a központtól ahol  bárok, kávézok, éttermek találhatók meg.  

Tovább

Balatoni vitorlázás a nyaralás fénypontjaként

A Balaton a csodálatos környezetével, fürdőzési és szórakozási lehetőségeivel igazán felejthetetlen nyaralást biztosít mindenkinek, aki valaha ott jár. Ezt az élmény a vitorlázás koronázhatja meg, amit egyszerűen nem szabad kihagyni, ha már egyszer a Balaton parton töltünk el egy kis időt. A vitorlázás nemcsak a sportolók vagy a hajótulajdonosok szórakozási lehetősége, hiszen már rengeteg lehetőség van bérlésre is, így bárki kipróbálhatja, egyedül, családostól, baráti társasággal vagy céges rendezvény keretén belül egyaránt. A vitorlázás illetve a bérlés előfeltétele, hogy a fedélzeten levők közül, legalább egy valaki rendelkezzen hajó vezetői engedéllyel. Azonban az sem probléma, ha a kis társaság, ami összegyűlt, hogy belekóstolhasson a vitorlázás csodás és varázslatos világába, egyetlen olyan taggal sem büszkélkedhet, akinek lenne engedélye.

Tovább

Vitorlás bérlés a Balatonon a nyaralni vágyóknak

A Balaton környéke széleskörű és változatos programokat kínál a nyaralóknak. A programok között vannak vitorlás versenyek, különféle gyermekek részére szánt játékok, rendezvények, valamint fesztiválok, amire a fiatalok külföldről is szép számban ellátogatnak. A vitorlás bérlés a Balatonon szintén egy lehetőség arra, hogy a család, vagy egy baráti társaság, esetleg egy szerelmes pár jól érezze magát. Azok, akik a Balatonra látogatnak el egy belföldi nyaralás céljából, semmi esetre se hagyják ki a vitorlázást! A hajóbérléssel foglalkozó cégek nagyon jó áron kínálnak egy, vagy akár pár órás kirándulást, amin felfedezheti a Balaton szépségeit.

Tovább