Csapatépítés

You are here:

csapatépítés BalatonCsapatépítés a Balatonon vitorlázva

Csapatépítés a Balatonon. Bármilyen munkahelyről is legyen szó, nagyon fontos, hogy a munkatársak egymással jó viszonyt ápoljanak és minél jobban megismerjék egymást akkor is, amikor nem az iroda falai között tartózkodnak.

A csapatépítés fontos a termelékenység szempontjából is, hiszen minél jobb viszonyban vannak egymással a dolgozók, annál hatékonyabban is végzik el a rájuk kiszabott feladatokat. Most egy különleges módját választhatja a team buildingnek, amely nem más, mint vitorlázás a Balatonon.

Nem is gondolná, hogy a magyar tenger látványa mennyire el tud oszlatni minden feszültséget és mindenki felszabadult, jókedvű lesz. Legyen szó egy teljesen új csapatról vagy már régebb óta összeszokott társaságról, egy vitorláson történő csapatépítés mindig a legtöbbet tudja kihozni.

A csapatépítés elején a vitorlázás legfontosabb alapjaival lehet megismerkedni. Majd csapatokat alkotva, versenyszerűen külön hajókon tudják a gyakorlatban is kipróbálni azt, amit tanultak. Ügyességi feladatokban kell helyt állni és versenyezni egymással. Nagy szerepet kap a problémamegoldó vagy az együttműködő képességeknek az erősítése és tesztelése. A kiadott verseny feladatok mindegyike a vitorlázással kapcsolatos.

Hogy pontosan meddig tart a vitorlázás a Balatonon, azt egyénileg meg lehet beszélni. Egy ilyen csapatépítő tréning minden bizonnyal a legjobb hangulatban fog eltelni. Így meghozza a várt eredményt, hogy minél közelebbről megismerjék egymást a munkatársak. Kiváló tavaszi, nyári program lehet minden munkahely számára. Ahol már régóta terveznek valamilyen közös kirándulást, de nem tudják, hogy annak aktív vagy passzív formáját válasszák-e. A közös élményszerzésnek a vitorlázás a Balatonon az aktív módja lesz. Amely után teljesen más hangulat fog kialakulni a munkahelyen. Érdeklődjön a csapatépítő vitorlázás részleteiről!