A tökéletes nyári kikapcsolódás eszköze a balatoni vitorlásbérlés

DSCN1271 (1)

A nyári vakációzás egyik legnépszerűbb célpontja hazánkban a csodálatos Balaton.

Itt rengeteg látványosság, kikapcsolódási lehetőség és szórakozási mód várja a turistákat, ezeknek legnagyobb része természetesen a tó adta lehetőségek körül forog. A kihagyhatatlan balatoni vitorlás bérlés az összes kikapcsolódási lehetőségek fénypontja.

Hisz mindenki ki szeretné próbálni. Legalább egyszer az életben, milyen is egy kis hajón ringatózva megcsodálni a magyar tenger felett a naplementét, egy pohár jó Balaton-felvidéki bort kortyolgatva.

És nehogy azt képzeljük, hogy ez csak egy álom, amit kizárólag gazdag emberek engedhetnek meg maguknak. Ma már a balatoni vitorlás bérlés mindenkinek elérhető kényeztetés, hisz egy tizenkét fő befogadására képes yacht egész napra csak 80 000 forintba kerül, ami egy család számára sem nagy összeg, ha pedig többen, baráti társaságban béreljük ki, igazán nem nagy összeg jön ki. Ezért cserébe egy csodálatos hajón élvezhetjük a napsütést. És még a vitorlázással sem kell bajlódnunk, ha a hajót kapitánnyal együtt béreljük ki. Persze ha ki akarjuk próbálni hajózó tudásunkat, ennek sincs semmi akadálya. A balatoni vitorlás bérlés csapatépítő tréningek levezetéseként is tökéletes választás. Hisz nincs is jobb stresszoldás, és közösségi élmény. Mint egy jó kis vitorlázás, és ellazulás a Balaton habjain.

Itt mindenki megmutathatja egy más, lazább oldalát, amire a munkahelyen nem mindig van lehetőség, ezáltal pedig a csapat összekovácsolása is kellemes élményekkel telve történik meg.