A balatoni hajózás újra népszerű

Balatonihajózás

Balatoni Hajózás elérhető lehetőség  

A folyamatos kikötő fejlesztéseknek köszönhetően újra nagyon népszerű lett a hajózás hazánk legnagyobb taván.Rengetegen keresik fel a Balatont hajózási szándékkal, akik amúgy nem rendelkeznek vízi jármű vezetésére szóló jogosítvánnyal. Ez már nem is szükséges, hiszen lehetőség van bérelni hajót akár kapitánnyal együtt is.

A balatoni hajózás terén ez a szolgáltatás egyre népszerűbb. A kikötőkben minden szükséges szolgáltatás a rendelkezésre áll a vitorlázóknak. Igényes kialakítással rendelkeznek a kikötők. Ha körbenéz a honlapunkon, akkor megismerkedhet egy olyan céggel, amely a balatoni hajózás terén fontos szerepet tölt be, hiszen vitorlás bérlési lehetőséget nyújt kapitánnyal együtt a vendégek számára. Különféle programok közül is lehet választani, így pl. sokak vesznek részt naplemente hajótúrán. Céges rendezvények egész sorának is helyszínül szokott szolgálni az adott hajó fedélzete. A vitorlás bérlési árak nagyon kedvezőek és páratlan élményt jelent egy ilyenen részt venni. Különféle bulikat is szoktak tartani a hajón, így születésnap, legény- vagy lánybúcsú is remek helye lehet egy vitorlás fedélzete.

A balatoni hajózás ezen formája után sokan érdeklődnek a belföldi vendégek mellett a külföldiek is. Balatonfüreden van lehetősége arra, hogy érdeklődjön személyesen is a hajóbérlésről. Onnan indulnak a hajók, egy magas színvonalon kialakított kikötő áll rendelkezésre. A balatoni hajózás egy maradandó élmény lesz mindenki számára, aki egyszer ezt kipróbálja. Nézze meg a honlapunkon a részleteket és éljen a vitorlás vagy hajóbérlési lehetőséggel!