Balatoni vitorlázás ajándékutalvány

Ajándékutalvány vitorlázás Balaton

Ajándékutalvány vitorlázás Balaton

Ajándékozzon élményt: balatoni vitorlázás ajándékutalvány!

Egy balatoni vitorlázás minden bizonnyal azon egyedi és feledhetetlen élmények közé tartozik, amelyek ismétlésre várnak! Legyen szó születésnap, névnap, házassági évforduló, illetve más különleges évforduló alkalmából. Egy ajándékutalvány, amely a balatoni vitorlázást nyújtja, megragadó és különleges ajándék az ünnepelt és az ünneplők számára egyaránt!

Az ajándékutalvány beszerzésével kellemes meglepetést okozhat szíve párjának, a szeretett családtagoknak, a kedves barátoknak és mindazoknak, akiknek eddig még nem sikerült kipróbálni a balatoni vitorlázás nyújtotta egyedi élményeket. A résztvevő személyek számát illetően nem szükséges kétségbe esni, mivel több típusú vitorlás bérelhető, kapitánnyal vagy nélküle, 6 főstől akár 35 fősig, így több személy örvendhet a balatoni vitorlázásnak.

A Róza rendezvény vitorlás kizárólag személyzettel bérelhető, leginkább különleges eseményekre ajánlott, amelyen az elegancia és a presztízs alapkritérium. Hajóbérlés egész szezonban igényelhető, a vitorlás bérlésének ideje lehet 2 óra vagy akár néhány nap is. A hajóbérlés Balatonon megrendelhető telefonon vagy online, a fizetési mód pedig lehet személyesen vagy átutalással.

Az ajándékutalvány a megajándékozott személy nevére van kitöltve, átruházható, viszont nem váltható készpénzre! A balatoni vitorlázás természetesen az ünnepelt személy által kitűzött időpontban történik. A legkésőbbi felhasználhatóság pedig 2018. oktober 15-ig esedékes, azt viszont fontos figyelembe venni, hogy a nem balatonfüredi indulással kiállási díjat számolunk fel.

Válasszon Ön is különleges ajándékot, és koronázza meg élete élményét egyéni igény szerint pezsgővel, borral, de legfőképpen egy balatoni vitorlázással!