A vitorlázás kaland és pihenés egyben

vitorlázás

 Vitorlázás a Balatonon 

Közép-Európa legnagyobb, és gyorsan tegyük hozzá legszebb taván, a Balatonon. Rengeteg szabadidőd elfoglaltságot talál magának az ember, és még keresnie sem kell különösebben. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a vitorlázás, ami érthető is, hisz óriási élmény kicsinek és nagynak egyaránt.

A nyílt vízi hajózás semmihez sem hasonlítható élménye napjainkban egy megfizethető és elérhető élmény mindenkinek, akkor is, ha az emberek döntő többségéhez hasonlóan nem rendelkezik saját hajóval, vitorlással. A gondtalan vitorlázás így többnyire valamilyen típusú hajó kibérlésével oldható meg, hajókból pedig igazán nincs hiány a Balaton környékén

. Kedvünkre válogathatunk egy, vagy többszemélyes, kisebb vagy nagyobb, sportra vagy akár rendezvény szervezésére is alkalmas hajók között, határt csupán a fantázia, no és persze a pénztárca szabhat, bár ez utóbbi területen ma már nincsenek nagy akadályok, hisz a vitorlázás megfizethető. Ha pedig igazán csak relaxálni, pihenni, a hullámokban gyönyörködni szeretnénk. Arra is van lehetőségünk, hogy a hajó mellé egy hozzáértő személyt, hajóvezetőt, ha úgy tetszik kapitányt is igénybe vehessünk, így a vitorlázás professzionális részével nem kell törődnünk.

A legjobb nyári kikapcsolódás, felejthetetlen élmény, jó mulatság, ezt jelenti a gondtalan hajókázás a napfényben, a szél korbácsolta.  Vagy lágy szellő borzolta hullámokon. Mindez, egy jó pohár bor, és persze szeretteink, barátaink társaságában, igazi minőségi idő, és a legjobb feltöltődési mód egyben.

Elérhetőség vitorlázásban